ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματός:

  1. Κάντε εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα πατώντας το σύνδεσμο «Εγγραφή» και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία (Όνομα, Διεύθυνση, Τηλ. Επικοινωνίας κτλ). Η εγγραφή είναι απαραίτητη μόνο μια φορά, τις επόμενες απλά θα πατάτε «Σύνδεση» και θα κάνετε είσοδο με το email και το κωδικό σας
  2. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι σας (Πατώντας «Αγορά τώρα»).
  3. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε «Εμφάνιση Καλαθιού» για να ελέγξετε τα προϊόντα και στη συνέχεια πατήστε «Ταμείο/Πληρωμή».
  4. Ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

Σημείωση: Οι αποχρώσεις των προϊόντων μπορεί να έχουν ελαφρά απόκλιση από τις πραγματικές που μπορεί  να έχει το προϊόν.

Πρέπει να έχετε μια παραγγελία 10€ και άνω για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας.

Τρόποι  Αποστολής

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο xeirotexno.gr συνήθως διεκπεραιώνονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το φόρτο εργασίας.

-Οι αποστολές Γενική Ταχυδρομική συνήθως παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ,αναλόγως τον τόπο προορισμού ,αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.

Οι παραδόσεις με courier γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 12.00 – 17.00.

Ολες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά,δεν αναλαμβάνουμε όμως τυχόν φθορές. Σε περίπτωση φθορων (π.χ. σπασίματα) απευθυνθείτε στην εταιρεία courier.

Συμπληρωματική παραγγελία

Αν υποβάλατε μια παραγγελία και στο ενδιάμεσο πριν την παραλάβετε θέλετε να υποβάλετε και μια καινούργια, (ώστε να τις παραλάβετε μαζί και να αποφύγετε διπλά έξοδα αποστολής) παρακαλώ κάντε την συμπληρωματική παραγγελία το πολύ 1 ημέρα μετά την πρώτη σας παραγγελία.